Gratis magazine en nieuwsbrief voor Grootouders

55+
grootouders

Gratis magazine en nieuwsbrief voor Grootouders

Kersverse ouders lezen het magazine Brieven aan Jonge Ouders, ouders van tieners lezen BOTsing maar wat lezen grootouders? Momenteel nog niets, maar dat verandert snel!

In juni pakt de Gezinsbond uit met een gloednieuw en gratis magazine met boeiende en herkenbare verhalen, speciaal voor grootouders met een groot hart voor hun kleinkinderen.

 

Het magazine verschijnt om de drie maanden en is gratis voor grootouders die lid zijn van de Gezinsbond. Klinkt interessant? Schrijf je dan nu in om het magazine aan te vragen, en mis geen enkel nummer.

Ben je als grootouder geen lid van de Gezinsbond? Dan kan je het magazine eenmalig, gratis aanvragen via het inschrijfformulier hiernaast. Of word snel lid via deze pagina!

Bijkomend wordt ook een nieuwsbrief verstuurd, met nog meer artikels die je informeren, inspireren en activeren.

Deze nieuwsbrief krijg toegestuurd tussen de nummers door, in totaal acht keer per jaar. Zowel leden als niet-leden van de Gezinsbond kunnen hierop intekenen via het formulier hiernaast.

Hoe kan je als grootouder dit gratis magazine bestellen?

  1. Zoek je lidkaart: je lidnummer (3 keer 3 cijfers) en de geboortejaren van je kleinkind(eren) heb je nodig.
  2. Vink aan wat je wil ontvangen: magazine, nieuwsbrief of beide.
  3. Een formulier klapt uit waar je je gegevens kan invullen. Opgelet: vul bij jaartal altijd 4 cijfers in.
  4. Verzend!

Eind juni kan je dan het eerste magazine in de bus verwachten.

Vanavond gaan we uit? We hebben een oppas nodig!

Heb je graag eens een avondje helemaal voor jezelf? Je volgt Avondonderwijs of je wil er eens tussenuit? Onze kinderoppasdienst staat voor je klaar. Hier zijn alvast 3 goede redenen om voor onze babysitters te kiezen: We kennen de oppassers. Elk van hen heeft een gesprek gehad mat onze coördinator. Via het vaste tarief van € 5 per uur zijn zowel de babysitter als jouw kind(eren) uitstekend verzekerd. Met jouw lokale coördinator heb je altijd een aanspreekpunt.

Onze coördinator is Nancy Verhaeghe, Lisbloemstraat, 3, 8501 Bissegem. Zij is bereikbaar via kod.kortrijk@hotmail.com
oppassers

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.