Colmar

Elke dag feest

Bij Colmar is het alle dagen feest. Hoe kan het ook anders: je geniet er van heerlijke buffetten, smakelijke suggesties en gerechtjes à la carte. Bovendien is het drankenbuffet steeds inbegrepen.

Heb je binnenkort iets te vieren? Vier dan samen met vrienden en familie bij Colmar! Maar ook als je liever thuis feest, biedt Colmar een oplossing. Je bestelt  je menu bij de meeneemdienst en haalt even later de verse Colmar-gerechten op. Makkelijk, handig én lekker!

INFO Corona-maatregelen

 

Ledenvoordeel Gezinsbond

  • 5 % spaarkorting
  • Kinderen tot en met 12 jaar krijgen hun kindermenu met 50 % korting (cumuleerbaar met de spaarkorting).
  • De korting is niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen.
  • Geen korting op cadeaucheques.

 

Colmar

Vanavond gaan we uit? We hebben een oppas nodig!

Heb je graag eens een avondje helemaal voor jezelf? Je volgt Avondonderwijs of je wil er eens tussenuit? Onze kinderoppasdienst staat voor je klaar. Hier zijn alvast 3 goede redenen om voor onze babysitters te kiezen: We kennen de oppassers. Elk van hen heeft een gesprek gehad mat onze coördinator. Via het vaste tarief van € 5 per uur zijn zowel de babysitter als jouw kind(eren) uitstekend verzekerd. Met jouw lokale coördinator heb je altijd een aanspreekpunt.

Onze coördinator is Nancy Verhaeghe, Lisbloemstraat, 3, 8501 Bissegem. Zij is bereikbaar via kod.kortrijk@hotmail.com
oppassers

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.