GOSA-Herfstfeest Gewest-Kortrijk

This activity is closed. View all new activities.

Traditioneel Herfstfeest met een voordracht en met ontspanning. Als vormig 'Zinvol ouder worden' door Mevr. Caroline Sey seniorenconsulent en als ontspanning achteraf 'Trio Grafitti' drie beroepsmuzikanten. Tussenin de traditionele koffiekoeken.

Gezelige sfeer in OC DE Wervel in Bellegem. Voordracht door Mevr. Caroline Sey rond ‘Zinvol ouder worden’. Als leidraad gebruikte zij het boek van Els Messelis ’60 met een plus’: zinvol, creatief en succesvol ouder worden. Zij raakte tal van aspecten aan van het oud worden en het oud zijn. Elk op zich reeds een uitgebreide vormingsavond waard. Het publiek werd interactief betrokken en was zeer tevreden achteraf.
Trio Graffiti bracht hierna met accordeon, viool en gitaar een muzikaal sluitstuk aan de gelaagde namiddag.

Praktisch

Target audience
0
For whom?
Enkel leden

This activity is closed. View all new activities.

Vragen? Contacteer onze vrijwilliger

Vanavond gaan we uit? We hebben een oppas nodig!

Heb je graag eens een avondje helemaal voor jezelf? Je volgt Avondonderwijs of je wil er eens tussenuit? Onze kinderoppasdienst staat voor je klaar. Hier zijn alvast 3 goede redenen om voor onze babysitters te kiezen: We kennen de oppassers. Elk van hen heeft een gesprek gehad mat onze coördinator. Via het vaste tarief van € 5 per uur zijn zowel de babysitter als jouw kind(eren) uitstekend verzekerd. Met jouw lokale coördinator heb je altijd een aanspreekpunt.

Onze coördinator is Nancy Verhaeghe, Lisbloemstraat, 3, 8501 Bissegem. Zij is bereikbaar via kod.kortrijk@hotmail.com
oppassers

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten